3 izbový byt Trnava

/Rezervované/ PREDAJ – PRÍJEMNÝ 3i BYT S GARÁŽOU, V ŠELPICIACH

109 900,-€

Čo by ste povedali, keby som vám ponúkol za cenu 1izbového bytu v Trnave, 3izbový byt s garážovým státím a možnosťou využívania záhradky, a to len 5min. od Trnavy? Znie to dobre, však?
Nech sa páči, prečítajte si moju ponuku.

Ponúkaný byt sa nachádza na treťom poschodí, bez výťahu. Úžitková plocha bytu je 68,62m²  + loggia z obývacej izby 3m² + výmera pivnice 2,72m². Bytový dom má len 3 poschodia, je obklopený zeleňou a pozostáva zo šiestich 3izbových bytov.

V byte prebehla čiastočná rekonštrukcia v roku 2021, kedy boli vymenené v celom byte laminátové podlahy (okrem kúpeľne), nové WC so zástenou okolo, stierky a maľovanie, pribudla nová kuchynská linka a klimatizácia v obývačke.

Dispozícia bytu: vstupná chodba, samostatné WC, samostatná kúpeľňa so sprchovým kútom a plynovým kotlom, z chodby napravo kuchyňa, naľavo izba s južnou orientáciou, rovno obývačka s loggiou a prechodom do spálne. Byt má naozaj príjemnú atmosféru a rozumne navrhnutú dispozíciu, ktorú si môžete pozrieť v priloženej virtuálnej obhliadke.

Rád by som vyzdvihol veľkú výhodu, že po zakúpení tohto bytu budete mať auto v bezpečí pred všetkými poveternostnými podmienkami, pretože k bytu prislúcha aj garáž, ktorá je súčasťou bytového domu (viď. na fotkách). Ďalšie parkovacie miesta sú k dispozícií pred bytovým domom, čo určite ocenia rodiny, ktoré vlastnia viac áut.

Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2022, pričom bolo vykonané zateplenie, výmena vstupných dverí, plastové okná v spoločných priestoroch, hromozvod, elektrický vrátnik, nové poštové schránky, nová dlažba na schodoch, izolácia stropov v pivničných priestoroch a v garážach, komplet nová strecha (Tatrafol), nová elektrika a ističe, nové skrinky na plynové hodiny, zábradlia na loggii a dlažba.

 

Pri odovzdaní nehnuteľnosti na Vás čaká od spoločnosti FOIT malé prekvapenie.

Cena: 109 900,- EUR.

V prípade záujmu o viac informácií ako aj dohodnutia obhliadky ma kontaktujte na tel.č.

0915 756 134  – farkas@foit.sk – Róbert Farkas

Lokalita
Šelpice
Vlastníctvo
osobné
Status
Predané
El. napätie
230V
Internet
Optika
Okná
Plastové okná
Počet WC
1
Počet kúpelní
1
Počet garáží
1
KONTAKT NA MAKLÉRA

Máte záujem o nehnuteľnosť?
Kontaktujte makléra.

Róbert Farkas

farkas@foit.sk | +421915756134

Poloha

Nehnuteľnosť na mape

Kontaktný formulár

Sme k vašim službám.
Kontaktujte nás!

    Vaše meno a priezvisko
    Vaša e-mailová adresa*
    Vaše telefónne číslo*
    Vaša správa*

    Vaše osobné údaje spracúvame za účelom vybavenia Vašej správy alebo dopytu. Viac informácií tu.