pre rodinné domy Trnava

PREDAJ VITAJTE V KAMENÁČI, NA MIESTE NEOBMEDZENÝCH MOŽNOSTÍ

450 000,-€

V Trnave je len naozaj málo pozemkov, ktoré by mohli konkurovať tomuto VELIKÁNOVI. Otázkou zostáva, či sú na predaj. Áno náš dnešný VELIKÁN má skutočne ladné krivky, teda pokiaľ Vám 20 árov nie je málo. No pred konkurenciou nevyniká len výmerou ale hlavne tým, že je posledný na tichej, slepej ulici, za ktorou je už len príroda… áno áno a stále ste v meste 😊.

Len si to predstavte budík 6:00 a ranný beh parkom spojený s cvičením v prírode. O ôsmej ste v práci ako rybička pripravený na ďalší deň, po ktorom sa môžete previezť do mesta na bicykli na pivo s kamarátom. Víkend môžete tráviť napríklad na neďalekom golfovom odpalisku alebo s rodinou na kúpalisku a vyplávať náročný pracovný týždeň.

Pri toľkom športovaní netreba zabúdať na regeneráciu, ak radi otužujete, tak splav je tiež na skok a nedávno pri ňom vybudovali aj saunu.

Všetky inžinierske siete sú na pozemku, stačí vybaviť stavebné povolenie a Váš sen sa práve začína…

No ak by sa Vám predsa len zdal veľký a máte dobrého kamaráta, ktorého by ste chceli za suseda tak môžete postaviť dom s dvomi bytovými jednotkami. A, že suseda si človek nevyberie čo? V takomto prípade by ste mali 10 árov v Kamenáči za 225.000,- EUR. Navyše s južnou orientáciou. Čo poviete, nájdete podobný?

Cena pozemku je 450.000,- EUR čo predstavuje necelých 225€ za štvorec, čo dobre vieme, že na „Kamenáč“ vôbec nie je zlé.

Centrum mesta je 25 minút chôdzou, 12 minút bicyklom a 8 minút autom. Na kávičku však nemusíte ísť len do mesta. V lokalite sa nachádza reštaurácia Kamináč, večierka, výborná pekáreň Špajza s rozličným tovarom kde vybavíte bežný nákup potravín, Kaviareň pri Kamennom Mlyne. Cesta autom Vám do najbližšej školy a škôlky bude trvať približne 5 minút. V lokalite nájdete aj MHD zastávky, stanicu zdieľaných mestských bicyklov, či kolobežiek. Cyklotrasa vedie až priamo do centra mesta.

Pri odovzdaní nehnuteľnosti na Vás čaká od spoločnosti FOIT malé PREKVAPENIE.

Nehnuteľnosť je možné zadovážiť aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorého vybavením Vám radi bezplatne pomôžeme.

V prípade záujmu o obhliadku ma pokojne kontaktujte, rád sa s Vami dohodnem na termíne 😊

Tel. kontakt: 0907 522 961

Emal: doka@foit.sk

Ing. Tomáš Doka

Lokalita
Trnava
Rozloha pozemku
2005m²
Vlastníctvo
osobné
Status
Aktívna
Vodovod
na pozemku
El. napätie
230/400V
Internet
optika
Prístupová cesta
betónová
KONTAKT NA MAKLÉRA

Máte záujem o nehnuteľnosť?
Kontaktujte makléra.

Poloha

Nehnuteľnosť na mape

Kontaktný formulár

Sme k vašim službám.
Kontaktujte nás!

    Vaše meno a priezvisko
    Vaša e-mailová adresa*
    Vaše telefónne číslo*
    Vaša správa*

    Vaše osobné údaje spracúvame za účelom vybavenia Vašej správy alebo dopytu. Viac informácií tu.