Rodinný dom Trnava

PREDANÉ :) PREDAJ DOM NA IDEÁLNOM POZEMKU PRIPRAVENÝ NA PRERÁBKU PODĽA VÁS

0,-€

Obľubujete staršie rodinné domy a ich potenciál? Veľké pivnice, mohutné múry a dispozíciu, s ktorou sa pri troche fantázie viete krásne vyhrať.

A tento dvojpodlažný 5i rodinný dom ponúka ešte oveľa viac. Nachádza sa totiž v tichej uličke s božským kľudom v obci Hrnčiarovce nad Parnou. Leží na rovinatom a slnečnom pozemku s výmerou 676 m2 spolu s hospodárskou budovou a samostatne stojacou murovanou garážou. Práve spomínaná záhrada bude Vašou psychohygienou po náročnom dni v práci.

Úžitková plocha domu je približne 140 m2 + približne 60 m2 pivnica + približne 18 m2 garáž + približne 15 m2 hospodárska budova.

Pôvodný dom bol postavený približne v roku 1968, následne sa v roku 1973 nadstavovalo 2. nadzemné podlažie. Dom je postavený z tehly a kvádru je napojený na všetky inžinierske siete: obecný vodovod, obecná kanalizácia, elektrika, plyn, na ulici je prípojka na optický internet a k dispozícii je aj kopaná studňa. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom a v celom dome sú radiátory.

Dom je v pôvodnom ale slušnom a udržiavanom stave, je zdravý, suchý a pripravený na prípadnú rekonštrukciu podľa predstáv budúceho majiteľa. Čiastočnou rekonštrukciou prešla strecha kde zostal zdravý krov a menilo sa latovanie so strešnou krytinou.

Dispozičné riešenie domu si pokojne pozrite v našej virtuálnej obhliadke. Emóciu z domu ešte pred obhliadkou navnímate po spustení videoobhliadky. Nech sa páči obe sú súčasťou inzerátu.

Obec Hrnčiarovce nad Parnou je v tesnej blízkosti krajského mesta Trnava. Samotná obec disponuje dobrou občianskou vybavenosťou a výborným dopravným napojením na diaľnicu D1 a starú bratislavskú cestu. V Trnave ste autom za 5 minút a v Bratislave za 25 minút.

Dom je možné zadovážiť aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorého vybavením Vám radi bezplatne pomôžeme.

Pri odovzdaní nehnuteľnosti na Vás čaká od spoločnosti FOIT malé PREKVAPENIE.

V prípade záujmu o viac informácií ako aj dohodnutie si obhliadky ma pokojne kontaktujte, rád sa s Vami dohodnem na vyhovujúcom termíne.

Tel. kontakt: 0907 522 961

Email: doka@foit.sk

Ing. Tomáš Doka

Lokalita
Hrnčiarovce nad Parnou
Zastavaná plocha
110m²
Rozloha pozemku
676m²
Vlastníctvo
osobné
Status
Predané
Vodovod
na pozemku
Studňa
áno
El. napätie
230V
Plyn
na pozemku
Kanalizácia
neuvedené
Internet
optika
Okná
Pôvodné okná
Počet WC
1
Počet kúpelní
1
Prístupová cesta
asfaltová
Počet garáží
1
KONTAKT NA MAKLÉRA

Máte záujem o nehnuteľnosť?
Kontaktujte makléra.

Ing. Tomáš Doka

doka@foit.sk | +421 907 522 961

Poloha

Nehnuteľnosť na mape

Kontaktný formulár

Sme k vašim službám.
Kontaktujte nás!

    Vaše meno a priezvisko
    Vaša e-mailová adresa*
    Vaše telefónne číslo*
    Vaša správa*

    Vaše osobné údaje spracúvame za účelom vybavenia Vašej správy alebo dopytu. Viac informácií tu.